Fondital konvektor

gazelle

A korszerű technológia alkalmazásával készült GAZELLE TECHNO nagy fűtőteljesítményt biztosít, ugyanakkor nagyon alacsony fogyasztásának és alacsony károsanyag kibocsátásának köszönhetõen elhanyagolható a környezetre gyakorolt hatása.

A GAZELLE TECHNO készülékek természetes huzattal, vagy füstgáz ventilátorral felszerelt kivitelben, több teljesítményben is elérhetőek.

A GAZELLE TECHNO olyan önálló fűtőberendezés, amely ideálisan használható lakások, nyaralók, üzletek és egyéb épületek fűtésére mind felújítás, mind új építés esetén.

Felszerelése rendkívül egyszerű, bármilyen helyiségbe telepíthető.

A konvektor működése programozható, automatikusan be- és kikapcsol az időzítő beállításával. Minden eddiginél gyorsabban és könnyebben biztosítható az állandó hőmérséklet a helyiségekben az automatikus teljesítmény szabályozónak köszönhetően.

Mindezek eredménye az energia megtakarítás, a kevesebb káros anyag kibocsátás és az állandó hőmérséklet.

A készülék oldalán található párologtató tartály a maximális kényelem érdekében került kialakításra. Egyszerűen kiemelhető, majd visszahelyezhetõ feltöltés és/vagy tisztítás céljából.

Hagyományos, vízzel feltöltött rendszerek esetén nyaralókban, vagy más időszakosan használt épületekben folyamatos aggódást okoz télen az elfagyás veszélye, ezzel az önálló fűtési rendszerrel ez teljes megszűnik.

A Gazelle Techno olyan korszerű műszaki megoldásokkal készül, amelyekkel csökken a fogyasztás és a káros anyag kibocsátás, valamint egyszerûvé és kényelmessé válik a felszerelés és működtetés.

Az elektronikának köszönhetõen a készülék számos további előnnyel is rendelkezik:

  • biztonsági lekapcsoló funkció, hangjelzéssel,
  • termosztát csatlakozási lehetőség,
  • telefonos vezérlő modem csatlakozási lehetőség.

Gazelle design konvektor dokumentáció